Author: admin-lsi

LSI miting madhështor në Mallakastër. Mijëra përkrahës të LSI lajmërojnë fitoren e LSI dhe të kandidatëve të saj edhe në Mallakastër dhe në gjithë qarkun e Fierit Meta: LSI dhe Ilir Meta kane nje projekt integrues per gjithe te majten dhe forcat progresiste dhe...

Miting madhështor i LSI në qytetin e Peshkopisë. Mijëra dibrane dhe dibranë dhanë mbështetjen e tyre energjike dhe entuziaste për fitoren e LSI dhe të kandidates së LSI në Dibër Monika Kryemadhi Meta: Dibra dhe dibranët do të votojnë që e ardhmja e...

LSI miting madhështor në Burrel. Mijëra qytetarë matjanë japin garancinë për fitoren e LSI Meta: LSI me Planin e saj për Veprim ju jep hapësira dhe mundësi për të zhvilluar dhe për të ecur përpara në vendin e tyre matjanëve dhe shqiptarëve dhe jo...