Author: admin-lsi

" Konferenca e shtypit e Kryetarit te LSI z.Ilir Meta Meta: Zëvendësimi i monopoleve të para 3 Korrikut me oligopolet e sotme kanë shtrenjtuar çmimet ne pergjithesi dhe ato të shërbimeve për qytetarët shqiptarëMeta: fallsitetin e statistikave te z.Berisha e përgënjeshtrojne me mirë se ne...