Author: admin-lsi

" LSI takim me përfaqësues të moshës së tretë. Konsultohet pr/ligji i paraqitur nga LSI për moshën e tretë Grupi parlamentar LSI-PDS do të paraqesë shumë shpejt në Kuvend pr/ligjin mjaft ambicioz dhe jetik për moshën e tretëProjektligji parashikon përjashtimin nga taksat të familjeve që...

" Kryetari i LSI-se z.Ilir Meta priti sot shefin e Misionit të FMN-së për Shqipërinë në Washington z.Istvan Szekely Meta: Shqetesuese situata energjetike ne vend. Duhet te nise menjehere privatizimi i KESHKryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim Z. Ilir Meta zhvilloi sot një takim pune...

Miting madhështor i LSI në qytetin e Vlorës. Mbi 3 mijë pjesëmarrës mbushin Pallatin e Sportit "Flamurtari" të Vlorës Miting madhështor i LSI në qytetin e Vlorës. Mbi 3 mijë pjesëmarrës mbushin Pallatin e Sportit "Flamurtari" të Vlorës Mesazhet kryesore….Meta: Berisha ka paturpesine te...