Author: admin-lsi

" LRI fushatë sensibilizimi kundër SIDA “Të shembim tabutë për të mundur SIDA-n” Lëvizja Rinore për Integrim (LRI) me rastin e ditës Botërore kundër SIDA-s organizoi një fushatë sensibilizimi në Kamëz pranë Universitetit Buqësor. Shumë anëtarë dhe simpatizantë të Lëvizjes Rinore pë Integrim organizuan takime...

" Nënkryetari i LSI deputeti Dritan Prifti i’u përgjigj interesimit të gazetarëve për një koment mbi projekt/buxhetin e vitit 2006. Per buxhetin e vitit 2006 Dritan Prifti u shpreh se eshte nje buxhet i cunguar. Per mendimin tim u shpreh ndryshe nga cfare propagandohet buxheti...

" Kryetari i LSI z.Ilir Meta përshëndet lirimin e z.Fatmir Limaj nga Gjykata e Hagës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Ilir Meta përshëndeti sot lirimin e z.Fatmir Limaj nga Gjykata e Hagës. Ky është një akt u shpreh Meta i cili dëshmon se...

LSI feston e organizuar 29 nëntorin Ditën e Çlirimit të Shqipërisë Lëvizja Socialiste për Integrim mori pjesë sot në ceremoninë e festimeve me rastin e 29 Nëntorit 61-vjetorit të Ditës së Çlirimit të Shqipërisë. Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z.Ilir Meta Zv.Kryetari i...

Dega e Lëvizjes Socialiste për Integrim në diasporë organizoi në Ahen të Gjermanisë një takim me rastin e festave të Nëntorit Dega e Lëvizjes Socialiste për Integrim në diasporë në bashkëpunim me degën në diasporë të Partisë Demokratike të Kosovës të z.Thaçi organizuan në...