Author: admin-lsi

Lideri i LSI z.Ilir Meta takon fëmijë jetimë nga e gjithë Shqipëria sot në Ditën Kombëtare të Jetimëve Meta: Do të garantojmë strehim arsimim dhe punësim për të gjithë fëmijët jetimë  ---Lideri i LSI z.Ilir Meta takoi sot në Ditën Kombëtare të Jetimëve fëmijë...

Prezantohen në qytetin e Lushnjës shtatë kandidatët me të cilët LSI do të përfaqësohet në garën elektorale të 28 Qershorit Dritan Prifti: Me përkushtimin e të gjithëve dhe me kandidatët e përzgjedhur fitorja në qark është e garantuar Kandidatët e Lushnjës pjesë e ekipit dinjitozë...

Dritan Shehaj një prej protagonistëve të edicionit të dytë të "Big Brother" kandidati I LSI në qarkun e Gjirokastrës‏ Dritan Shehaj një prej protagonistëve të edicionit të dytë të "Big Brother" do të jetë kandidati I Lëvizjes Socialiste për Integrim në qarkun e Gjirokastrës....