Author: admin-lsi

" Kryetari i LSI z.Ilir Meta merr pjesë në aktivin e LSI të qytetit të Shkodrës. Meta takon dhe studentë të Universitetit “Luigj Gurakuqi” Meta:  Kjo eshte mazhoranca e qeverisjes se çoroditur e pa prioritete. Shikoni buxhetin e vitit te ardhshem: buxhet qe mund ta...

" Deklarate per shtyp Lëvizja Socialiste për Integrim shpreh shqetësimin e saj për raportet më të fundit që vijnë nga ndërkombëtarët dhe nga institucione prestigjoze të studimeve të cilat duhet thënë se janë mjaft kritike ndaj konsolidimit të demokracisë dhe shtetit ligjor në Shqipëri. Raporti...

Deklaratë nga Brizida Gjikondi Zëdhënëse Politike për Drejtësinë dhe Anëtare e Kryesisë. Lëvizja Socialiste për Integrim ashtu si dhe shumë herë të tjera shpreh shqetësimin e saj për strategjitë dhe vizionin revanshist që po përdor Qeveria Berisha në lidhje me Sistemin e Drejtësisë Shqiptare.Agresioni...