Author: admin-lsi

Lideri i LSI z.Ilir Meta takim entuziast me qindra banore te Cerrikut 18:40 Meta falenderon 200 anetare te rinj qe kane ardhur ne LSI ne CerrikMeta: Eshte koha per veprim per tu bashkuar me politikat e LSI per te hapur sa me shume vende...

Deklarate e Sekretarit te Pergjithshem te LSI z.Petrit Vasili Vasili: Foreing Oficce ka reflektuar në mënyrë reale atë që është problematikja e dështimit të qeverisjes së Sali Berishës në Shqipëri. Duke përzgjedhur nga konstatimet kryesore të tij në mënyrë të veccantë korrupsionin mendoj që...

Fjala e zv.Kryetarit të LSI dhe Kryetar i Grupit Parlamentar “E Majta për Integrim” Prof.Pëllumb Xhufi në seancën e posaçme për NATO-n Të nderuar kolegë deputetë. Sot të gjithë ne po jetojmë një ditë të jashtëzakonshme në historinë e kombit shqiptar dhe në historinë...

Kryesia e LSI miraton sloganin e fushatës “Koha për Veprim”. LRI miraton sloganin “Rinia në Veprim”. Miratohen disa kandidatura për deputetë në disa qarqe të vendit Kryesia e LSI e mbledhur sot pasdite mori disa vendime të rëndësishme për mbarëvajtjen dhe suksesin e...

Statuti i Levizjes Socialiste per Integrim I. EMRI 1.1. Lëvizja Socialiste për Integrim është një parti politike. Ajo është një bashkim vullnetar i shtetasve shqiptarë mbi bazën e ideve të bindjeve të pikëpamjeve dhe interesave të përbashkëta politike të cilët synojnë të ndikojnë në...

Deklaratë e Zv.Kryetarit të LSI z.Pëllumb Xhufi për ngjarjen e rëndë tragjike të vrasjes së dy efektivave të Policisë së Shtetit LSI dëshiron të shprehë tronditjen e thellë të anëtarëve dhe simpatizantëve të saj lidhur me ngjarjen e rëndë që ka ndodhur mbrëmë rreth orës...