Author: admin-lsi

" Prononcimi i Kryetarit të LSI-së Ilir Meta pas homazheve për ish-presidentin Ramiz Alia Nderimin më të mirë për figurat politike i bën historia. Unë dua të vlerësoj figurën e z. Alia si një figurë e shquar e luftës antifashiste dhe njëkohësisht për përpjekjet e...

" Deklarata e avokatit mbrojtës të Z. Meta Gëzim Veleshnja Prokuroria pa prova origjinale.    Ky është një proces i montuar dhe një lojë politike.    Prokuroria ka dezinformuar publikun dhe deputetët e Kuvendit të Shqipërisë.Në seancën e sotme gjyqësore nga ana e përfaqësuesit të prokurorisë iu...

Deklarate nga Edmond Haxhinasto Zevendeskryetar i LSI Levizja Socialiste per Integrim rithekson domosdoshmerine e arritjes se nje Pakti Kombetar per ti dhene nje cilesi dhe shpejtesi te re procesit te integrimit te vendit ne Bashkimin Evropian.Ne vleresojme se ky Pakt ne formen e nje...

Lëvizja Socialiste për Integrim zhvilloi sot mbledhjen e Komitetit Drejtues Kombëtar (KDK) për të analizuar rezultatin e arritur të LSI-së në zgjedhjet vendore të 8 majit. Pas përfundimit të fjalës së Kryetarit të LSI-së z. Ilir Meta dhe Sekretarit të Përgjithshëm Luan...