Author: admin-lsi

" Konferenca e LRI ne Elbasan 21:29 Lëvizja Rinore për Integrim (LRI) zhvilloi sot konferencën e saj në rrethin e Elbasanit. Në këtë takim merrnin pjesë qindra të rinj studentë dhe gjimnazitë të rrethit të Elbasanit. Gjithashtu merrte pjesë edhe Kryetari i Lëvizjes Socialiste për...

" Meta deklarate ne Kuvend Sot pasdite Kryetari i LSI z.Ilir Meta mbajti nje deklarate ne Parlament ku kerkoi qe Qeveria te shpalle sa me shpejt qytetin e Beratit si qender historike pasi kjo eshte kusht qe dosja e Beratit te shqyrtohet nga UNESCO. Marrja...

" Kryetari i LSI Meta priti në një takim Drejtorin Rajonal të Fondacionit “Fridrih Ebert” Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Ilir Meta priti sot Drejtorin e ri rajonal të Fondacionit “Fridrih Ebert” z.Hans Schumacher. Gjatë këtij takimi Meta dhe Schumacher shkëmbyen mendime rreth...

LSI takime në Kukës Has dhe Pukë Sekretari Ndërkombëtar i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Edmond Haxhinasto së bashku me Kryetarin e Këshillit Ankimor të LSI z.Rexhep Ballmi zhvilluan disa takime sot në Kukës Has dhe në Pukë. Gjatë takimeve me strukturat e ndryshme...