Presidenti i grupit parlamentar socialist ne PE

Presidenti i grupit parlamentar socialist ne PE

Presidenti i grupit parlamentar socialist ne PE Martin Schulz pershendet qeverine e re‏ Grupi i Aleancës Progresiste të Socialistëve dhe Demokratëve në Parlamentin Evropian

I dashur Ilir Meta
të dashur shokë të LSI
 
Para së gjithash dua t’ju falënderoj përzemërsisht për pjesëmarrjen e suksesshme në Qeverinë shqiptare.
 
Unë uroj nga zemra që ju të mund të përmbushni aspiratat politike të bashkëqytetarëve dhe bashkëqytetareve tuaj.
 
Për ne të gjithë në Europë do të jetë një shenjë e mirë që Shqipëria të perfeksionojë bindshëm rrugën e saj drejt një të ardhme paqësore dhe që njerëzit të mund të shikojnë një Shqipëri me një të ardhme të qartë e të sigurt.
 
Me shumë kënaqësi unë ju mbështes me të gjitha forcat e mia dhe me gëzim shpreh besimin për bashkëpunimin tuaj të mirë me Europën dhe për Europën.
 
Përzemërsisht
 
I nënshkruari
 
Martin Schulz
  0x323030392d30392d3034 Meta ne takimin me Martin Schulz pak dite me pare.JPG 15:39)