Archived Articles

" Miting entuziast i LSI-së në qytetin e Korçës. Kryetari i LSI z.Ilir Meta prezanton kandidatët e LSI për këshilltarë të Bashkisë së Korçës Kryetari i LSI ish-kryeministri Ilir Meta i ka bërë thirje qytetarëve korçarë që të mos mashtrohen nga këta qeveritarë sepse pas...

Kryetari i LSI Meta takon Kryeministrin bullgar Stanishev Meta-Stanishev: Zgjedhjet teper te rendesishme per integrimin Meta: Kosova te funksionoje si subjekt i pavarur nderkombetar Sot Kryetari i Levizjes Socialiste per Integrim zoti Ilir Meta pati nje takim me Kryeministrin e Bullgarise Sergei Stanishev i cili...

" Miting entuziast i Kryetarit të LSI me anëtarë dhe simpatizantë të LSI në njësinë nr.8. Prezantohen kandidatët e LSI të kësaj njësie për këshillin Bashkiak të Tiranës dhe për minibashkinë nr.8 Meta: Une besoj se në 18 Shkurt Tirana do të konfirmojë vazhdimin e...

" Miting entuziast i Kryetarit të LSI me anëtarë dhe simpatizantë të LSI në njësinë nr.7. Prezantohen kandidatët e LSI të kësaj njësie për këshillin Bashkiak të Tiranës dhe për minibashkinë nr.7 Meta: Në 18 Shkurt të merrni pjesë në votime dhe të votoni për...

Miting madhështor i LSI në Pallatin e Sportit “Asllan Rusi”. Mijëra anëtarë dhe simpatizantë japin mbështetje për kandidatët e LSI dhe të koalicionit të majtë Meta: Ti Sali Berisha urren rrugët dhe urat që ne ndërtojmë sepse urren drejtimin që ne kemi zgjedhur drejt...