Archived Articles

Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z. Ilir Meta zhvilloi sot në ambientet e “Hotel Internacional” një takim me Lëvizjen Rinore për Integrim Meta takim me LRI Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z. Ilir Meta zhvilloi sot në ambientet e “Hotel Internacional” një takim...

Deklarate per shtyp e LSI Konferencë për Shtyp Luan Rama Sekretar i Përgjithshëm i LSI  LSI : Pro tryezës për Ref. Zgjedhore.  L.Rama: Ofrojmë kontribute për Ref.Zgjedhore. Rama: LSI pranon ftesën e PD. Rama: Pjesëmarrje dhe jo vetë-përjashtim nga Ref. Zgjedgore. Rama: I pa kuptimtë bojkoti...