Archived Articles

" LGI tryezë të rrumbullakët për turizmin në Vlorë Klajda Gjosha: Programi i LGI fokus të veçantë për turizmin dhe zhvillimin e tij Pas tryezës së organizuar në Shkodër mbi arsimin profesional Lëvizja e Gruas për Integrim organizoi dje në qytetin e Vlorës një tryezë të...

" LSI përfaqësohet në takimin e Grupit Europarlamentar të Partive Socialiste dhe Demokrate. LSI përfaqësohet në takimin e Grupit Europarlamentar të Partive Socialiste dhe Demokrate.Ralf Gjoni: Koha e ngërçeve dhe zvarritjeve të panevojshme ka ikur!Lëvizja Socialiste për Integrim u përfaqësua nga Sekretari Ndërkombëtar Ralf...

" Lëvizja Rinore për Integrim ekspozitë në kuadër të 100-vjetorit të Pavarësisë Lëvizja Rinore për Integrim ekspozitë në kuadër të 100-vjetorit të Pavarësisë “100 vjet shtet shqiptar” kjo ishte tematika mbi të cilën Lëvizja Rinore për Integrim në kuadër të 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë zhvilloi...

Intervista e Kryetarit të LSI-së z. Ilir Meta : Integrimi në BE çështje e dinjitetit të një populli të izoluar padrejtësisht Intervista e Kryetarit të LSI-së z. Ilir Meta në emisionin “BUGAJSKI HOUR” nga gazetari Janusz Bugajski.Bugajski : I ftuari i sotëm është...

Intervista e Kryetarit të LSI-së z. Ilir Meta :Integrimi në BE çështje e dinjitetit të një populli të izoluar padrejtësisht Intervista e Kryetarit të LSI-së z. Ilir Meta në emisionin “BUGAJSKI HOUR” nga gazetari Janusz Bugajski.Meta : Integrimi në BE  çështje e dinjitetit...

Intervista e Kryetarit të LSI-së z. Ilir Meta :Integrimi në BE çështje e dinjitetit të një populli të izoluar padrejtësisht Intervista e Kryetarit të LSI-së z. Ilir Meta në emisionin “BUGAJSKI HOUR” nga gazetari Janusz Bugajski.Meta : Integrimi në BE  çështje e dinjitetit...

Ilir Meta pret Drejtorin për Ballkanin Perëndimor dhe Zgjerimin të Ministrisë së Jashtme Britanike z. Owen Jenkins       Meta priti Drejtorin e Ballkanit dhe Zgjerimit ne FCO Britanike z. Owen Jenkins.       Meta: Vleresojme mbeshtetjen e Britanise ndaj Shqiperise dhe rajonit.      Meta:...