Archived Articles

" Deklarate nga nenkryetarja e LSI Erisa Xhixho Dal sot në emër të Lëvizjes Socialiste për Integrim për të falënderuar anëtarët dhe simpatizantët e LSI-së që u bënë pjesë e takimit të djeshëm gjithashtu dhe qytetarët e Tiranës veçanërisht djemtë dhe vajzat e reja të...

" Lëvizja Socialiste për Integrim hapi sot fushatën elektorale në Kryeqytet për zgjedhjet e përgjithshme administrative të 8 majit Lëvizja Socialiste për Integrim hapi sot fushatën elektorale në Kryeqytet për zgjedhjet e përgjithshme administrative të 8 majit. Në një takim mjaft entuziast anëtarët dhe simpatizantët...

" Fjala e kryetarit të LSI-së Ilir Meta në Lezhë Do ta filloja këtë takim të mrekullueshëm sot në qytetin shumë të dashur jo vetëm për juve por edhe për mua të Lezhës pikërisht nga kjo platformë e cila sapo u dëgjua që u mbajt...

Deklaratë nga Erisa XHIXHO Nënkryetare e LSI Deklaratë :Erisa XHIXHONënkryetare e LSI Jam sot këtu përpara jush për t’ju informuar mbi ecurinë e pregatitjeve të Lëvizjes Socialiste për Integrim  mbi arritjen e objektivave primare për zgjedhjet e 8 Majit të cilat duhet të kenë në...

" Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrimz. Ilir Meta gjatë turit të tij paraelektoral është ndalur sot në Fushë-Krujë Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrimz. Ilir Meta gjatë turit të tij paraelektoral është ndalur sot në Fushë-Krujë. Z. Meta duke vlerësuar punën e vazhdueshme të...

" N/Kryetarja e LSI Erisa Xhixho e shoqëruar nga dhjetëra të rinj dhe të reja ka zhvilluar sot një tur takimesh derë më derë me gra të njësisë nr.5 duke u uruar atyre festën e 8 marsit N/Kryetarja e LSI Erisa Xhixho e shoqëruar nga...