Archived Articles

" N/Kyetari I Kuvendit z. Tavo përshëndet miratimin e ligjit për sigurimin e detyrueshëm të kujdesit shëndetësor Deklarata e Vangjel Tavos Të enjten u shënua një arritje e madhe në fushën e shëndetësisë me miratimin e ligjit ‘për sigurimin e detyrueshëm të kujdesit shëndetësor”.Miratimi...

" Deklaratë për shtyp Deklarate: Vangjel TavoN/Kryetari i Kuvendit të Shqipërisë Jam këtu si përfaqësues i Lëvizjes Socialiste për Integrim por dhe si nënkryetar i Kuvendit të Shqipërisë për të përshëndetur konstituimin e Kuvendit të Kosovës njëkohësisht për të uruar kryetarin e sapozgjedhur të këtij...