Archived Articles

Miting madhështor i LSI në qytetin e Peshkopisë. Mijëra dibrane dhe dibranë dhanë mbështetjen e tyre energjike dhe entuziaste për fitoren e LSI dhe të kandidates së LSI në Dibër Monika Kryemadhi Meta: Dibra dhe dibranët do të votojnë që e ardhmja e...

LSI miting madhështor në Burrel. Mijëra qytetarë matjanë japin garancinë për fitoren e LSI Meta: LSI me Planin e saj për Veprim ju jep hapësira dhe mundësi për të zhvilluar dhe për të ecur përpara në vendin e tyre matjanëve dhe shqiptarëve dhe jo...