Archived Articles

" Meta: T`i japim fund zënkave të bashkëpunojmë për reformat‏ Fjala e Kryetarit të LSI-së Ilir Meta në Konferencën Zgjedhore e LSI-se në Shkodrës Unë dua t’ju uroj edhe një herë për këtë rezultat që nuk përfaqëson stacionin tonë të fundit por thjesht dhe vetëm një...