Archived Articles

Lideri i LSI z.Ilir Meta pret në takim një delegacion të të Gjelbërve Europianë të kryesuar nga Kryekoordinatori i të Gjelbërve Gjermanë në Parlamentin Europian Majkëll Shversshverdt dhe nga Ann de Bur Meta: LSI angazhohet që çdo vendim i rëndësishëm për zhvillimin ekonomik të...

" LSI takim me përfaqësues të moshës së tretë. Konsultohet pr/ligji i paraqitur nga LSI për moshën e tretë Grupi parlamentar LSI-PDS do të paraqesë shumë shpejt në Kuvend pr/ligjin mjaft ambicioz dhe jetik për moshën e tretëProjektligji parashikon përjashtimin nga taksat të familjeve që...