Archived Articles

Kryetari i LSI-së takon Koalicionin e shoqërisë civile për “Nxitjen e Pjesëmarrjes së Grave dhe të Rinjve në Politikë” Lëvizja Socialiste për Integrim në kuadër të bashkëbisedimit për reformën zgjedhore dhe rritjes së përfaqësimit të gruas në politikë zhvillojë një takim me përfaqësues të...

Konference shtypi e Kryetarit te LSI-se z.Ilir Meta Në emër të Lëvizjes Socialiste për Integrim dëshiroj të shpreh vlerësimin për punën e kryer nga Policia e Shtetit në drejtim të luftës kundër krimit të organiziar dhe trafiqeve të paligjshme. Goditja në muajt dhe në...

Kryetari i LSI Ilir Meta takon tregtaret dhe biznesmenet ne tregun kryesor te Kryeqytetit ate te Medreseja Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim Ilir Meta i shoqeruar edhe nga Nenkryetarja Filloreta Kodra është takuar dje me tregëtarë dhe biznesmenë të vegjël të tregut të...