Archived Articles

Analize nga Frrok Cupi Që sot LSI mund të quhet parti e parë.Deri sot reporterët dhe politikanët kanë thënë “parti e tretë”; askush nuk e di pse ka vënë një numër. Megjithatë shpesh herë ndodh që fjala bën fole; e thua një gjë siç...

Analizë e Kryetarit të LSI ish-kryeministrit z.Ilir Meta botuar sot në gazetën më prestigjoze të Beogradit “Politika” Hashim Thaçi partneri i duhur i Serbisë Cili mund të jetë interlokutori ynë në Kosovë?- më pyeti Zoran Xhinxhiç kryeministri i ndjerë i Serbisë në Maj...

Fjala e Liderit të LSI z.Ilir Meta në Kuvendin e Shqipërisë Meta: Qeveria të ndërhyjë menjëherë për të zgjidhur krizën e rëndë në të cilën ndodhet vendi---Dua të dënoj gjuhën e dhunës që u përdor ndaj shkollës Marubi dhe ndaj asaj pune të jashtëzakonshme...

Fjala e liderit të LSI z.Ilir Meta mbajtur në Kuvendin e Shqipërisë Kam qenë i ftuar sot nga komuniteti i Bathores në një protestë që ata bënin për kushtet mizerabël në të cilat ata ndodhen dhe jetojnë në kushtet kur janë të detyruar...