Archived Articles

Kryetari i LSI Ilir Meta dhe Nënkryetari Dritan Prifti denoncojnë dhunën e ushtruar në zgjedhjet e 18 Shkurtit në komunën e Mbrostarit të rrethit Fier dhe disa raste të tjera Deklarate e Kryetarit te LSI z.Ilir Meta Jemi sot përpara opinonit publik së bashku...