Archived Articles

" Zv.Kryetyari i LSI Prof.Pëllumb Xhufi dhe një përfaqësi e LSI takojnë përfaqësuesit e grevës së urisë së Sindikatës së Transporteve Një përfaqësi e Lëvizjes Socialiste për Integrim e kryesuar në Zv./kryetari i LSI-së prof. Pëllumb Xhufi N/kryetarja Filloreta Kodra dhe deputeti Ndre Legisi zhvilluan...

VLERËSIME NDAJ PROJEKT-PLATFORMËS SË PARTISË SOCIALISTE PËR BASHKEPUNIMIN E OPOZITËS DHE PROPOZIMET E LËVIZJES SOCIALISTE PËR INTEGRIM       Konsiderata të përgjithshme•    Projekt-Platforma e Partisë Socialiste për bashkëpunim përfaqson një reflektim të ri të saj ndaj partive të tjera të opozitës në përgjithësi e...

" Deklaratë e zv.Kryetarit të LSI Prof.Pëllumb Xhufi Xhufi: Jemi për një bashkëpunim luajal të sinqertë dhe në respekt të indetitetit dhe të autonomisë programore të çdo force politikeKemi të bëjmë me një projekt- platformë për bashkëpunim të forcave të majta. Pra ne nuk mund...

" Parlamenti Evropian mbështet dhe konfirmon gjithë angazhimet e Komisionit Evropian në lidhje perspektiven e integrimit të rajonit në BE LSI vlerëson Rezoluten e Parlamentit Evropian për strategjine e ZgjerimitSekretari për Marrëdhënit me Jashtë Edmond Haxhinasto në lidhje me Rezolutën e Parlamentit Evropian mbi zgjerimin...