Archived Articles

" Jonuz Mysliu kryetar i Lëvizjes për Progres Demokratik në Luginën e Preshevës Jonuz Mysliu kryetar i Lëvizjes për Progres Demokratik në Luginën e PreshevësI nderuari vëllaçko po të përshëndes pak më ndryshe sesa të tjerët sepse ishe krah i fortë në vendin e duhur...

" Jonuz Mysliu kryetar i Lëvizjes për Progres Demokratik në Luginën e Preshevës Jonuz Mysliu kryetar i Lëvizjes për Progres Demokratik në Luginën e PreshevësI nderuari vëllaçko po të përshëndes pak më ndryshe sesa të tjerët sepse ishe krah i fortë në vendin e duhur...

" Rufi Osmani kryetar i Rilindjes Demokratike Kombëtare në Maqedoni njëkohësisht kryetar i Komunës Gostivar I nderuar z. Meta! Të nderuar delegatë të Konventës Kombëtare të LSI-së! Të nderuar përfaqësues politikë të shqiptarëve nga trojet e Shqipërisë etnike! E ndiej veten i nderuar...

" Rufi Osmani kryetar i Rilindjes Demokratike Kombëtare në Maqedoni njëkohësisht kryetar i Komunës Gostivar I nderuar z. Meta! Të nderuar delegatë të Konventës Kombëtare të LSI-së! Të nderuar përfaqësues politikë të shqiptarëve nga trojet e Shqipërisë etnike! E ndiej veten i nderuar...

" Ahmet Isufi deputet dhe nënkryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës  I nderuar zoti Kryetar Ilir Meta! Të nderuar delegatë të Konventës Kombëtare! Mysafirë dhe bashkatdhetarë të nderuar nga Maqedonia Presheva Medvegja Bujanovci nga Çamëria dhe Mali i Zi. Zoti kryetar dhe ju delegatë...

" Ahmet Isufi deputet dhe nënkryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës  I nderuar zoti Kryetar Ilir Meta! Të nderuar delegatë të Konventës Kombëtare! Mysafirë dhe bashkatdhetarë të nderuar nga Maqedonia Presheva Medvegja Bujanovci nga Çamëria dhe Mali i Zi. Zoti kryetar dhe ju delegatë...