Archived Articles

Deklarate nga zv.Kryetar i LSI z.Edmond Haxhinasto Haxhinasto: Liberalizimi i vizave brenda 6-mujorit të parë të 2010Haxhinasto: Përgatitja e Pyetësorit përgjegjësi kombëtare.Viti 2009 shënoi edhe një hap të rëndësishëm përpara në procesin e integrimit evropian të Shqipërisë: paraqitjen e kërkesës për statusin e vendit...

Deklaratë nga Edmond Haxhinasto zëvendëskryetar i LSI  Dëshiroj të shpreh keqardhjen për vazhdimin nga ana e lidershipit të PS-së të kursit të saj absurd politik të opozitës destruktive që vetëm politikë e re nuk mund të jetë.Ne vlerësojmë se axhenda e re e bojkotit...

Intervistë e Kryetarit të LSI-se z. Ilir Meta në emisionin “PULS” ALSAT TV. Z.Meta akuzat mes Partisë Socialiste dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim tashmë janë bërë pjesë e së përditshmes dhe nuk përbëjnë më lajm por ajo që ndodhi në Pragë në kongresin...

Intervista e Zëvendëskryeministrit dhe Ministrit të Jashtëm të Shqipërisëz. Ilir Meta për gazetën “Tribuna” në Greqi. Ilir Meta: Dy garancitë për të ardhmen e emigrantëve shqiptarë në GreqiZëvendëskryeministri dhe ministër i jashtëm i Shqipërisë Ilir Meta ka marrë nga kryeministri grek Jorgos Papandreu vendosmërinë...