Archived Articles

Meta: Mesazhi ynë mbetet gjithmonë gjithëpërfshirja duke respektuar rregullat e lojës demokratike duke respektuar kuadrin Zoti Meta do donim një koment në lidhje me atë që është quajtur fronti i së majtës? Shqipëria është një vend anëtar i NATO-s është një vend shumë demokratik....

DEKLARATË PËR SHTYP Deklaratë: Luan Rama Sekretar për Marrëdhëniet Publike në LSI Qëndrimi parimor dhe konstant i Lëvizjes Socialiste për Integrim në lidhje me rëndësinë që merr dialogu poilitik institucional për zgjidhjen e situatës politike në vend është dhe mbetet konstante e pandryshueshme e jona. Natyrisht...

Pesha-Eshte Koha per solidaritet jo per kapital politike‏ Konference per shtyp Besjan PeshaZv.Sekretar I Pergjithshem I LSI Dua te falenderoj sot gjithe qytetaret por vecanerisht ata mijra te rinj nga e gjithe Shqiperia te cilet I jane pergjigjur me pozitivitet thirrjes se qeverise shqiptare per solidaritet...