Archived Articles

" Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrimz . Ilir Meta prezanton sot në Korçë kandidatin e koalicionit “Aleanca për Qytetarin” z. Andrea Mano Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z Ilir Meta prezantoi sot në Korçë kandidatin  Koalicionit “Aleanca për Qytetarin” z. Andrea Mano.Gjatë  fjalës...

Kryetari i LSI-së z. Ilir Meta takon shefin e misionit të vëzhguesve të OSBE/ODIHR-it z. Jonathan Stonestreet Kryetari i LSI-së z. Ilir Meta u takua sot me shefin e misionit të vëzhguesve të OSBE/ODIHR-it z. Jonathan Stonestreet. Gjatë këtij takimi u diskutua për çështje...

Haxhinasto prezanton kandidaten e koalicionit “Aleanca për Qytetarin” në Ersekë Znj. Zhaneta Prifti Zv. Kryeministri dhe njëkohësisht Zv. Kryetari I Lëvizjes Socialiste për Integrim z. Edmond Haxhinasto  ka prezantuar sot kandidaten e Koalicionit “Aleanca për Qytetarin” për Bashkinë e Ersekës znj. Zhaneta Prifti.Duke falënderuar...