Archived Articles

Lideri i LSI Ilir Meta takim me qindra qytetarë të njësisë nr.5 në Tiranë Meta: Saliu bëri aplikimin elektoral për në BE ne do të bëjmë nënshkrimin real të anëtarësimit të Shqipërisë në BE  ---Lideri i LSI Ilir Meta zhvilloi një takim me qindra...

Nënkryetari i LSI deputeti Dritan Prifti zhvillon një takim me ish-punonjes të ARMO-s të pushuar nga puna Prifti: LSI do të hapë 6 mijë vende të reja pune në sektorin e naftës Prifti: LSI garanton statusin e naftëtarit dhe pagesën e plotë për ish-punonjësit...

Lideri i LSI z.Ilir Meta zhvillon një vizitë në një serë të kultivimit të domates në Krutje te Lushnjes. Meta bashkëbisedon me fermerin pronar të serës Meta: Programi konkret i LSI është subvencionimi nga 25 deri në 50 për qind të gjitha inputeve...

Lideri i LSI takim me përfaqësues të shoqatës së biznesit fason. Meta bashkëbisedon me to për kushtet e vështira që gjendet kjo industri dhe për masat lehtësuese që duhen ndërmarrë 15:48 Meta: Propozimet tona kanë të bëjnë me heqjen e tatimit mbi fitimin deri...