Archived Articles

" Erisa Xhixho: Frymëmarrja e bizneseve të vogla prioriteti ynë Kandidatja e “Aleanca për Qytetarin” takim me biznesmenë në zonën e Selitës“Frymëmarrja e bizneseve të vogla është prioriteti ynë dhe angazhimi im kryesor në punën time”. Kështu ka deklaruar ditën e djeshme  kandidatja e koalicionit...

" Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrimz. Ilir Meta prezanton para mijërave të pranishmeve kandidatin e “Aleancës për Qytetarin” z. Ilir Deçolli. Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrimz. Ilir Meta i shoqëruar nga deputetët e qarkut të Beratit dhe nga drejtues të koalicionit  është...

" Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrimz. Ilir Meta prezanton para mijërave të pranishmeve kandidatin e “Aleancës për Qytetarin” z. Ilir Deçolli. Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrimz. Ilir Meta i shoqëruar nga deputetët e qarkut të Beratit dhe nga drejtues të koalicionit  është...

Xhixhos sa më shumë të investojmë në sport aq më pak na duhet të investojmë në shëndetësi Kandidatja e koalicionit “Aleanca për Qytetarin” në njësinë bashkiake nr.5 në Tiranë Erisa Xhixho është angazhuar për më shumë ambiente sportive dhe shplodhëse për këtë komunitet. Ketë...

Xhixhos sa më shumë të investojmë në sport aq më pak na duhet të investojmë në shëndetësi Kandidatja e koalicionit “Aleanca për Qytetarin” në njësinë bashkiake nr.5 në Tiranë Erisa Xhixho është angazhuar për më shumë ambiente sportive dhe shplodhëse për këtë komunitet. Ketë...