Archived Articles

" Konference shtypi Ilir Dashi Kryetar i LSI Tiranes Qytetarët shqipetarë si në Tiranë ashtu dhe në gjithë vendin po ndërgjegjësohen cdo ditë e më shumë se në një kohë kur Shqipëria ka nevojë për ritme të larta zhvillimi ekonomik e shoqëror në themel të...

Deklarate per shtyp e zv.Kryetarit te LSI prof.Pellumb Xhufi Ridenoncoj në emër të LSI-së tentativën e maxhorancës së Z. Berisha po mundohet të realizoj manipulimin dhe deformimin e zgjedhjeve të ardhshme lokale duke përjetësuar regjistrin e përkohshëm të zgjedhjeve. Nëpërmjet një regjistri të tillë...

" DEKLARATE Sekretari Nderkombetar i LSI zoti Edmond Haxhinasto deklaron:Levizja Socialiste per Integrim pershendet vendosjen e marredhenieve diplomatike midis Republikes se Shqiperise dhe Republikes se Malit te Zi.Vleresojme se formalizimi i marredhenieve midis dy vendeve do t’i jape nje nxitje te re positive marredhenieve te...

" Deklarate e Sekretarit Nderkombetar te LSI-se z.Edmond Haxhinasto Në emër të LSI-së përshëndesim vendimin e qeverisë italiane të Kryeministrit Prodi për shkurtimin e kohës së dhënies së shtetësisë italiane të emigrantëve shqiptar në Itali nga dhjetë në pesë vjet.Një vendim i tillë ndaj emigrantëveështë...