Archived Articles

LSI feston e organizuar 29 nëntorin Ditën e Çlirimit të Shqipërisë Lëvizja Socialiste për Integrim mori pjesë sot në ceremoninë e festimeve me rastin e 29 Nëntorit 61-vjetorit të Ditës së Çlirimit të Shqipërisë. Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z.Ilir Meta Zv.Kryetari i...

Dega e Lëvizjes Socialiste për Integrim në diasporë organizoi në Ahen të Gjermanisë një takim me rastin e festave të Nëntorit Dega e Lëvizjes Socialiste për Integrim në diasporë në bashkëpunim me degën në diasporë të Partisë Demokratike të Kosovës të z.Thaçi organizuan në...

" Konferenca e LRI ne Elbasan 21:29 Lëvizja Rinore për Integrim (LRI) zhvilloi sot konferencën e saj në rrethin e Elbasanit. Në këtë takim merrnin pjesë qindra të rinj studentë dhe gjimnazitë të rrethit të Elbasanit. Gjithashtu merrte pjesë edhe Kryetari i Lëvizjes Socialiste për...