Archived Articles

Deklarate per shtyp e sekretarit per marredheniet me publikun ne LSI z. Ardit Cela ip route 172.18.0.0 255.255.0.0 192.168.14.9access-list 101 permit ip 192.168.64.0 0.0.0.255 172.18.0.0 0.0.255.255 access-list nat0inside extended permit ip 172.18.0.0 255.255.0.0 192.168.64.0 255.255.255.0access-list MM2DGT-CRYPTO extended permit ip 172.18.0.0 255.255.0.0 192.168.64.0 255.255.255.0 Tiranë më 06/10/2010Deklarate...

Lëvizja Socialiste për Integrim zhvillon një takim mjaft entuziast me simpatizantët dhe anëtarët e saj në Lushnjë Lëvizja Socialiste për Integrim zhvilloj një takim mjaft entuziast  me simpatizantët dhe anëtarët e saj në Lushnjë. Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrimi z. Ilir Meta i...