Archived Articles

" Deklarate per shtyp e sekretarit per marredheniet me publikun te LSI z. Ardit Cela Tiranë më 10/07/2010Deklaratë për ShtypLëvizja Socialiste për IntegrimArdit ÇELASekretar për Marrëdhëniet me Publikun==========Lëvizja Socialiste për Integrim thekson edhe njëherë se rezoluta e Parlamentit Europian është udhërrëfyesi më i mirë që...

Lëvizja Socialiste për Integrim mbledh Kryesinë Lëvizja Socialiste për Integrim mbledh Kryesinë. Vendimet:Kryesia e Lëvizjes Socialiste për Integrim miraton;  Dy kandidaturat për Kreun e Tiranës Prof. Dr. Edmond Panariti dhe Pr. Dr. Shezai Rrokaj.Kryesia e LSI miraton katër sekretar rajonal;• Nora Malaj        -       Shkodër• Leonard Beqiri ...