Archived Articles

LSI reagon per Raporti i Amnesty International tregon se qeveria e ‘duarve të pastra’ është më e korruptuar dhe më e paaftë se ajo e mëparshmja Lëvizja Socialiste për Integrim – 28 Maj 2009 Raporti i Amnesty International tregon se qeveria e ‘duarve të pastra’...

Meta viziton një prej bizneseve fason në Kombinat të Tiranës. Kreu i LSI shprehet se ka një plan për të ndihmuar këto biznese që punësojnë 100 mijë gra dhe vajza shqiptare Meta: Ky program ka të bëjë me subvencionimin 50 % të sigurimeve shoqërore...

Lideri i LSI z.Ilir Meta flet për demagogjinë e programit elektoral të PD dhe premtimet e pambajtura të qeverisjes së PD Meta flet dhe për raportin kritik të KE për liberalizimin e vizave. Meta: Mori goditje qeverisja klienteliste dhe e papërgjegjshme e Berishës --Meta:...