Archived Articles

" Ilir Meta pret Raporterin për Shqipërinë në Komisionin e Jashtëm të Parlamentit Evropian Eurodeputetin Nikolaos Chountis Ilir Meta pret Raporterin për Shqipërinë në Komisionin e Jashtëm të Parlamentit Evropian Eurodeputetin Nikolaos Chountis   Ilir Meta pret Raporterin e Parl Evr Nikolaos Chountis.   Takimi Meta-Chountis në...

" Ilir Meta pret Raporterin për Shqipërinë në Komisionin e Jashtëm të Parlamentit Evropian Eurodeputetin Nikolaos Chountis Ilir Meta pret Raporterin për Shqipërinë në Komisionin e Jashtëm të Parlamentit Evropian Eurodeputetin Nikolaos Chountis   Ilir Meta pret Raporterin e Parl Evr Nikolaos Chountis.   Takimi Meta-Chountis në...

" Besjan Pesha: Të rinjtë urë perfekte lidhëse midis qytetarit dhe politikës Mbyllet aktiviteti i Lëvizjes Rinore për Integrim “LRI Jalë 2012”Është mbyllur aktiviteti i Lëvizjes Rinore për Integrim të Qarkut Fier në bregdetin e Jalës ku pushuan mbi 600 të rinj nga i gjithë...