Archived Articles

Kryetari i LSI Ilir Meta duke folur gjate nje aktiviteti te organizuar ne TOB me rastin e Dites Nderkombetare te Femijeve Jetime 0x323030392d30352d3230 FOTO Kryetari i LSI Ilir Meta duke folur gjate nje aktiviteti te organizuar ne TOB me rastin...

Lideri i LSI z.Ilir Meta takon fëmijë jetimë nga e gjithë Shqipëria sot në Ditën Kombëtare të Jetimëve Meta: Do të garantojmë strehim arsimim dhe punësim për të gjithë fëmijët jetimë  ---Lideri i LSI z.Ilir Meta takoi sot në Ditën Kombëtare të Jetimëve fëmijë...