Archived Articles

Deklarate nga Zv Kryetari i LSI Edmond Haxhinasto Deshiroj ri-shpreh qendrimin e LSI se reforma zgjedhore gjithperfshirese eshte nje domosdoshmeri dhe duhet te jete objektivi i cdo force te pergjegjeshme politike.Perfundimi i reformes duhet bere ne kohe. Ne muajin tetor ajo duhet perfunduar per...