Archived Articles

" LSI takim në Shkodër Sekretari Ndërkombëtar i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Edmond Haxhinasto së bashku me Kryetarin e Këshillit Ankimor pranë LSI z.Rexhep Ballmi zhvilluan dje një takim me strukturat drejtuese të LSI në Shkodër. Gjatë këtij takimi Haxhinasto dhe Ballmi u njohën...

" Deklarate e perbashket e LSi-se dhe PDS-se Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Ilir Meta së bashku me Kryetarin e Partisë Demokracia Socialie (PDS) dhanë një konferencë të përbashkët për shtyp menjëherë pas përfundimit të tryezës së partive politike të thirrur nga Presidenti...

Kryetari i LSI z.Ilir Meta sqaron qëndrimin e LSI në votimin për ligjin për ndryshime në KLD Jemi sot përpara të gjithë mediave që dëshirojnë të informohen për qëndrimin e LSI-së për seancën  parlamentare të ditës së djeshme ku u vendos  për disa ndryshime...

" Kryetari i LSI Meta takime të rëndësishme në Sofje Dje dhe sot Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Ilir Meta në një takim të zhvilluar në Sofje të organizuar nga Sekretari i Përgjithshëm i Internacionales Socialiste Luis Ajala dhe bashkëkryetarët e Partisë Socialiste...

" LRI fushatë sensibilizimi kundër SIDA “Të shembim tabutë për të mundur SIDA-n” Lëvizja Rinore për Integrim (LRI) me rastin e ditës Botërore kundër SIDA-s organizoi një fushatë sensibilizimi në Kamëz pranë Universitetit Buqësor. Shumë anëtarë dhe simpatizantë të Lëvizjes Rinore pë Integrim organizuan takime...

" Nënkryetari i LSI deputeti Dritan Prifti i’u përgjigj interesimit të gazetarëve për një koment mbi projekt/buxhetin e vitit 2006. Per buxhetin e vitit 2006 Dritan Prifti u shpreh se eshte nje buxhet i cunguar. Per mendimin tim u shpreh ndryshe nga cfare propagandohet buxheti...

" Kryetari i LSI z.Ilir Meta përshëndet lirimin e z.Fatmir Limaj nga Gjykata e Hagës Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Ilir Meta përshëndeti sot lirimin e z.Fatmir Limaj nga Gjykata e Hagës. Ky është një akt u shpreh Meta i cili dëshmon se...