Archived Articles

" Marreveshja e Tregtise se Lire me BE nje sfide dhe mundesi per ne Nga Ilir Meta Kryetari i Levizjes Socialiste per IntegrimDita e neserme si fillimi i zbatimit të Marrëveshjes së Tregtisë së Lirë midis Shqipërisë dhe Bashkimit Europian sigurisht që shënon një moment...