Archived Articles

Haxhinasto takim me strukturat e LSI-së në Elbasan Zv. Kryetari i LSI-së z. Haxhinasto gjatë  takimit me strukturat e LSI-së në qarkun e Elbasanit ka theksuar faktin se Elbasani përmes zbatimit të buxhetit të vitit të ardhshëm do të jetë një ndër përfituesit më...

" Lëvizja Socialiste për Integrim zhvilloi sot mbledhjen e Kryesisë së Përgjithshme Suksesi i opozitësbllokimi i integrimit të Shqipërisë në BE  Lëvizja Socialiste për Integrim zhvilloi sot mbledhjen e Kryesisë së Përgjithshme. Kryetari i LSI-së z. Meta pasi falenderoi përfaqësuesit e LSI-së  që kontribuuan direkt në...

Deklarate per shtyp Deklarate per shtypZv.Sekretari i Pergjithshem i LSIBesjan Pesha Dua sot tё denoncoj papёrgjegjshmёrinё dhe arrogancën e kryetarit tё bashkisё sё Tiranёs nё emёr tё tё gjithё qytetarёve tё Tiranёs tё cilёt nё mёnyrё tё vecantё  dje por edhe cdo ditё me rreshje...

Meta takim me LSI Lushnje Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z. Ilir Meta është ndalur sot në një takim me LSI-në ne qytetin e Lushnjes.  Në këtë takim ishte i pranishëm dhe Kryetari i Bashkisë z. Albert Sanxhaku i cili ka deklaruar rikthimin...