Archived Articles

" Prononcim i Nenkryetarit te LSI deputetit Dritan Prifti per vonesen nga ana e qeverise ne paraqitjen e projekt-buxhetit te vitit 2006 ne Kuvend Sot është dita e fundit e punës per Qeverine qe duhet të kishte paraqitur projektbuxhetin e vitit 2006 në Parlament. Sot...

" Kryetari i LSI-së z.Ilir Meta takon Kryetarin e Komisionit të Jashtem të Parlamentit të Austrisë z. Peter Shider Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim (LSI) z.Ilir Meta së bashku me delegacionin e LSI që e shoqëronte Sekretarin Ndërkombëtar z.Edmond Haxhinasto dhe anëtarin e Kryesisë...

" LSI në Velipojë: Objektivi ynë fitorja në zgjedhjet e ardhshme Drejtues të Lëvizjes Socialiste për Integrim zhvilluan një takim në Velipojë të Shkodrës me strukturat e LSI-së. Në këtë takim u konkludua se puna në këtë degë është koordinuar në mënyrën më të mrekullueshme...

" Kryetari i LSI z.Ilir Meta sot në Vermosh Kryetari i LSI-së z.Ilir Meta së bashku me Nënkryetarin e LSI-së Prof.Sokol Axhemi morën pjesë në krijimin e organizatës së LSI në fshatin Vermosh të zonës së Kelmendit. 23 anëtarët e rinj të LSI-së në fshatin...

" Njoftim për Media Sot në komisionin e Arsim - Kulturës dhe Mediave u diskutua mbi ndryshimin e Projekt - Ligjit për Arsimin e Lartë dhe Qendrën Spitalore të Tiranës lidhur me disa emërtime në kuadrin e fakultetit të mjeksisë dhe Qëndrës Spitalore të Tiranës....