Archived Articles

Kandidatët e LSI në Fier takime me elektoratin në qytetin e Fierit dhe komunat e tij ku zbërthehet “Plani Për veprim” Prifti: Gërdeci mbetet njollë e dhimbshme në kujtesën popullore. Fatmir Mediu dhe Sali Berisha nuk duhet të na kërkojnë më vota---Kandidatët e Lëvizjes...

Zv.Kryetari i LSI Prof.Pëllumb Xhufi takim me qindra banorë të njësisë nr.5 në Tiranë Xhufi: Shqiptarët besojnë te programi i LSI që është vërtetë një program tepër i përpunuar i detajuar dhe që ka pikat më të domosdoshme për zhvillimin ekonomik dhe social të...

Lideri i LSI z.Ilir Meta sot gjithë ditën në Kuçovë. Meta zhvillon takime me biznesmenë të vegjël dhe të mesëm në tregun e Kuçovës dhe në një biznes fason në këtë qytet Meta pasdite takim entuziast edhe me qindra qytetarë kuçovarë Meta: LSI me...

Deklaratë e Zv.Kryetarit të LSI Prof. Pëllumb Xhufi Xhufi: Shtyrja e zgjedhjeve opsion i rrezikshëm sepse do të zgjaste e do të rëndonte akoma më shumë problemet ekonomike dhe socialeXhufi: PD dhe PS të gjejnë zgjidhje urgjente LSI e gatshme të kontribuojë në gjetjen...