Archived Articles

Xhixhos sa më shumë të investojmë në sport aq më pak na duhet të investojmë në shëndetësi Kandidatja e koalicionit “Aleanca për Qytetarin” në njësinë bashkiake nr.5 në Tiranë Erisa Xhixho është angazhuar për më shumë ambiente sportive dhe shplodhëse për këtë komunitet. Ketë...

" Kreu i LSI-së z. Meta tur takimesh në Pogradec me kandidatin Luan Topçiu Kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim z. Ilir Meta është ndalur sërish ditën e djeshme në Pogradec duke zhvilluar takime të rastësishme me qytetarë të këtij qyteti. Z. Meta i...

" Luzhiana Abazaj: “Ish-Kombinati Tekstil do ndërtojmë qendrën profesionale kurse formimi dhe vende të reja pune” Ndërtimi i një qendre profesionale në ish-Kombinatin Tekstil kurse formimi çka do të sjellë dhe hapjen e vendeve të reja të punës. Është ky projekti i cili Luzhiana Abazaj...

" Erisa Xhixho kandidatja për Njësinë Bashkiake nr. 5 takim me banorët e kësaj njësie. Xhixho: “ 8 maji sfida e të gjithëve për të ndërtuar diçka bashkë”Angazhim dhe mbështetje duke qëndruar pranë dhe duke i dhënë zgjidhje të menjëhershme halleve dhe shqetësimeve të...

Haxhinasto dhe Imami: Prezantojnë kandidatin e “Aleancës për Qytetarin”në komunën Rrajcë dhe Lunik në qarkun e Elbasanit. Zv. Kryetari i LSI-së z. Edmond Haxhinasto i shoqëruar nga Ministri i Mbrojtjes Arben Imami ka marrë pjesë në prezantimin e kandidateve të koalicionit “Aleanca për Qytetarin”...

" Deputetët e Lëvizjes Socialiste për Integrim Nasip Naço dhe Lefter Koka kanë prezantuar kandidatin e koalicionit “Aleanca për Qytetarin” në komunën Nikël në qarkun e Durrësit z. Avdi Vathi. Qindra banorë të kësaj zone mbështetës së kandidatit Vathi kanë pritur me entuziazëm deputetët e...