Archived Articles

" LSI vijon prezantimin e Planit për Veprim në qytetin e Durrësit. Meta evidenton prioritetet qeverisëse që do të zbatohen pas fitores së LSI për të luftuar varfërinë dhe rritur mirëqenien e shqiptarëve Meta: Do të ndërtojmë në Durrës Portin më të fuqishëm në BallkanMeta:...

" Lideri i LSI z.Ilir Meta pret në selinë e LSI shefen e Misionit të ODIHR-it znj.Glover Meta: Shqiptarët po hasin vështirësi në procesin e pajisjes me karta identitetiLideri i LSI z.Ilir Meta zhvilloi sot pasdite një takim me Shefen e Misionit të ODIHR-it znj.Glover....