Archived Articles

Deklaratë për shtyp nga Sekretari i Komisionit për Reformën Zgjedhore dhe Çështje Ligjore në LSI z. Spartak Braho Spartak Braho. Sekretari i Komisionit për Reformën Zgjedhore dhe Çështje Ligjore në LSI Jemi në këtë deklaratë për median për një çështje shuam të rëndësishme siç është reforma...