Archived Articles

" Lideri i LSI prezanton Planin për Veprim në Elbasan. Meta premton masa konkrete për të luftuar varfërinë dhe për të rritur mirëqenien e qytetarëve shqiptarë Meta: Do të përgjysmojmë TVSH për produktet ushqimore bazë masë që do të ndikojë në uljen e çmimeve të...

Lideri i LSI z.Ilir Meta prezanton Planin për Veprim në Vlorë. Meta jep garanci për zhvillim të turizmit 0x323030392d30352d3136 FOTO Meta prezanton Planin per Veprim ne Vlore.JPG 14:36) ...

Nënkryetari i LSI dhe kryesuesi i listës së kandidatëve për deputetë të LSI në Fier Dritan Prifti takim me popullin e Povelçës së Fierit Prifti: Programi i LSI-së zgjidhje realiste për problemet e  jetës së banorëve të Myzeqesë  ---Banorët e fshatit Povelçë kanë shprehur...

Lideri i LSI z.Ilir Meta prezanton Planin për Veprim në Vlorë. Meta jep garanci për zhvillim të turizmit Karaburuni do të shëndërrrohet në perlën turistike të gjithë MesdheutMETA: Duke votuar për LSI dhe për Ilir Metën vlonjatët do të votojnë për një nga...