Archived Articles

" Lideri i LSI z.Ilir Meta takime në Vlorë. Meta viziton një nga zonat më të ndotura të qytetit të Vlorës tepër shqetësuese për shëndetin e banorëve Meta: Qeveria jonë do të veprojë urgjent për të mbrojtur mjedisin dhe shëndetin e qytetarëve---Lideri i LSI z.Ilir...

Lideri i LSI Ilir Meta takim entuziast me qindra banorë të Bathores në Kamzë. Meta garanton nxjerrjen nga varfëria të kësaj zone dhe gjithë Shqipërisë përmes Planit për Veprim Meta: Jam i bindur se do kem mundësinë me votën tuaj për të zgjidhur njëherë...

" Deklaratë e Kryetarit të KDK së LSI z.Edmond Haxhinasto Haxhinasto: Paratë që përdoren nga Qeveria dhe nga pushteti vendor për vepra dhe shërbime publike janë para të taksapaguesve shqiptarë dhe jo para private të Kryeministrit të Kryetarit të Bashkisë apo të partive që përfaqësojnë---Lëvizja...