Archived Articles

" Nënkryetari i LSI Dritan Prifti që udhëheq listën e kandidatëve të LSI në qarkun e Fierit takime entuziaste me qindra banorë në Fier dhe në komunat e Lushnjës Prifti: Plani për Veprim është përmbledhja e programit të plotë elektoral dhe qeverisës të LSI që...

LSI miting madhështor me mijëra përkrahës në Pallatin e Sportit të Korçës. Meta garanton nga Korça se LSI ka një plan për të nxjerrë vendin nga kriza Meta: Shqipëria ka nevojë për një lidership të ri për të shpëtuar bujqësinë shëndetësinë ekonominë dhe arsimin---Me...