Archived Articles

09 Intervistë e Liderit të LSI z.Ilir Meta dhënë për radio BBC gjatë vizitës së tij në Londër ku zhvilloi takime me personalitete të rëndësishme të politikës britanike Meta: Ftoj drejtuesit e PD dhe PS të jenë të hapur për debate elektorale që përmes...

Intervistë e Kryetarit të LSI-së z.Ilir Meta botuar në revistën Klan Meta: Unë Nano dhe besëpreri RamaNjë rrëfim i gjatë i politikanit energjik. Si e ka ridimensionuar mendimin e tij për Fatos Nanon për “besëprerin” Edi Rama dhe pse është i bindur që 2009-ta...

AMENDAMENTET NE BUXHET Ne buxhet do kerkojme rritjen e te ardhurave minimalisht me 7 miliard leke dhe rrjedhimisht rritjen e shpenzimeve po me kete shifer.Keto te ardhura te shkojme vetem per shtresat nen nevoje si psh 540000 pensionist110000 te tjere qe varen nga pensionistet23000...

AMENDAMENTE PER PROJEKTILIGJIN PER "BUXHETIN E SHTETIT TE VITIT 2005" NGA GRUPI PARLAMENTAR I LEVIZJES SOCIALISTE PER INTEGRIM AMENDAMENTE PER PROJEKTILIGJIN PER "BUXHETIN E SHTETIT TE VITIT 2005" NGA GRUPI PARLAMENTAR I LEVIZJES SOCIALISTE PER INTEGRIMKREU 1Neni 1Ndryshon si me poshte:Fondi i Konsoliduar per...

Deklaratë e Nënkryetarit të LSI deputetit të Komisionit të Ekonomisë dhe Financave Dritan Prifti Prifti: Kanë kaluar afatet kushtetuese për mocionin e kërkuar nga LSI. Berisha të vijë brenda javës në Kuvend për krizën. Kanë Prifti: Ftoj ministrin Ruli në debat publik për faturat...