Archived Articles

Ilir Meta pret Drejtorin për Ballkanin Perëndimor dhe Zgjerimin të Ministrisë së Jashtme Britanike z. Owen Jenkins       Meta priti Drejtorin e Ballkanit dhe Zgjerimit ne FCO Britanike z. Owen Jenkins.       Meta: Vleresojme mbeshtetjen e Britanise ndaj Shqiperise dhe rajonit.      Meta:...

" Meta: Të përmbyllim reformat statusi kandidat është i arritshëm Konferenca për shtyp e Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim Ilir MetaNë emër të Lëvizjes Socialiste për Integrim tani kur procesi për zgjedhjen e Presidentit të ri të Republikës ka përfunduar unë do të...