Archived Articles

Fjala e Kryetarit të LSI-së z. Ilir Meta në mbledhjen e KDK-së “Duke falënderuar Profesor Edmond Panaritin dhe të gjithë juve dua të shpreh kënaqësinë që fillojmë pikërisht me mbledhjen e parë të Komitetit Drejtues Kombëtar një vit të ri i cii është plot...

Deklarate: Erisa Xhixho Deklarate: Erisa XhixhoN/Kryetare e LSIXhixho : Denoncon dhunen e ushtruar sot në ambjentet  e LSI.Dua të denoncoj para jush dhe të gjithë shqiptarëve si nje deshmitare okulare një akt rrugacërie që ka ndodhur sot në zyrat e LSI të kryer nga...

" Deklaratë për Shtyp Lëvizja Socialiste për IntegrimArdit ÇelaSekretar për Marrëdhëniet me PublikunViti që sapo lamë pas ishte një vit i suksesshëm për Shqipërinë dhe për shqiptarët. Sot lëvizja e lirë pa viza në Europë  nuk është më një ëndërr por është një fakt i...